2017.10.27. Hídlátogatás - Kőröshegyi völgyhíd

Október 27-én , Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit műszaki vezérigazgató-helyettese meghívására a Royal Diamond Üzleti Klub hídlátogatást szervez.

A hídlátogatás során néhány szakaszon létrán kell közlekedni, az öltözékkel kapcsolatban nincs különleges előírás, kényelmes cipő és meleg kabát javasolt. Kesztyű lehet még hasznos, a létrán való kapaszkodáskor, így nem csúszik meg a kéz, és koszos sem lesz. Munkavédelmi sisakot a hídmesteri telepen kapunk.

Megközelítés:
Az M7 autópálya 121-es csomópont kihajtónál kell lejönni az autópályáról, az autópálya feletti híd egy körforgalomba torkollik, az 1. kijáraton Balatonföldvár felé kell tartani. Egy szerpentin levezet a híd alatti körforgalomhoz, itt a 2. kijáraton kell a körforgalmat elhagyni a behajtani tilos tábla irányába, a hídpillérek mellett a Hídmesteri telephez vezet az út.

Helyszín: M7 autópálya – Kőröshegyi völgyhíd
Kezdési időpont: 10.00 óra

Amennyiben részt kíván venni a látogatáson, kérjük, jelezzen vissza titkárságunkra 2017. október 19-ig. email: iroda@royaldiamond.hu; telefon: +361 274 46 29

A résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük feltétlenül jelezze részvételi szándékát.

Adatvédelmi tájékoztató a rendezvény szervezője által, a rendezvényen készült képfelvételekről

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a szervező Royal Diamond Üzleti Klub, mint Adatkezelő fényképfelvételeket készít, mely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője vacsoraestjei népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezővel szemben.