2018. 04. 09. Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese és az MVM Zrt. termelési- és műszaki vezérigazgató-helyettese

Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese és az MVM Zrt. termelési- és műszaki vezérigazgató-helyettese immár második alkalommal tart előadást a Royal Diamond Üzleti Klub által rendezett vacsoraesten.  Az előadás témája: Paks 1. helyzete és jövőképe és az MVM Zrt.-hez tartozó erőművek helyzete. Április előadásunknak az ad különleges hangsúlyt, hogy nem csak a Paksi Atomerőmű, hanem más, az MVM kompetenciájához tartozó erőművek jövőjébe is betekintést nyújt.

  • Helyszín: Hotel Buda Mercure – Mátyás terem – Budapest, Krisztina körút 41-43.
  • Kezdési időpont: 18.00 óra
  • Részvételi díj: 30.800 Ft + 27% Áfa / fő *

RÉSZVÉTELI NYILATKOZAT

Cég neve

Cím

Tel / Fax

Email cím

Résztvevők neve

*A Klub tagjainak 25 % kedvezményt nyújtunk.
*A részvételi díj bruttó 10.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

Adatvédelmi tájékoztató a rendezvény szervezője által, a rendezvényen készült képfelvételekről

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a szervező Royal Diamond Üzleti Klub, mint Adatkezelő fényképfelvételeket készít, mely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője vacsoraestjei népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezővel szemben.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy vacsoraestjeinkre történő regisztráció esetén részvételi lemondást az esemény kezdő időpontjától számított 48 órán belül nem áll módunkban elfogadni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *