2015.02.09.
Briglovics Gábor, a Csepeli Erőmű – Alpiq Csepel Kft. vezérigazgatója

Három évvel ezelőtt tartott utoljára előadást a Csepeli Erőmű első embere a cég helyzetéről, terveiről. Vezérigazgató úr előadását nagy érdeklődés övezi, mivel több olyan beruházás is kilátásban van az erőmű kapcsán, mely a résztvevők számára érdekes, új információkkal bír majd.

  • Helyszín: Hotel Buda Mercure – Mátyás terem
  • Kezdési időpont: 18.00 óra
  • Részvételi díj: 28.800 Ft + 27% Áfa / fő *

RÉSZVÉTELI NYILATKOZAT

Cég neve

Cím, irsz.

Tel. / Fax

E-mail cím

Résztvevők neve

A részvételi díjat a jelentkezési lap kitöltésétől számított 8 napon belül - de legkésőbb január 28-ig - kifizetem, illetve átutalom a 11996224-06077716-10000001 (Erste Bank Zrt.) számla javára.

A rendezvényre történő belépéssel egyidejűleg elfogadom, hogy a rendezvényről képfelvétel készül, amely a Royal Diamond Üzleti Klub weboldalán, valamint Évkönyvében megjelenhet.

*A Klub tagjainak 25 % kedvezményt nyújtunk.
*A részvételi díj bruttó 9.500 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

 

Adatvédelmi tájékoztató a rendezvény szervezője által, a rendezvényen készült képfelvételekről

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a szervező Royal Diamond Üzleti Klub, mint Adatkezelő fényképfelvételeket készít, mely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője vacsoraestjei népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezővel szemben.

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.