Új tag lépett be a Royal Diamond Üzleti Klubba

Új tag lépett be a Royal Diamond Üzleti Klubba

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újabb taggal bővült a Royal Diamond Üzleti Klub prominens szakmai közössége. 2015 májusában, kiváló partneri együttműködésünk eredményeképp a Prysmian MKM Magyar Kábelművek is tagja lett  a Klubunknak.

Köszöntjük új tagunkat!

Cégismertető

“A Prysmian Csoport az energetikai és távközlési kábelek és rendszerek iparágának világelső vállalata. A csoport, amelynek éves eladásai 2014-ban mintegy 7 milliárd eurót tettek ki, és amely 50 ország 89 üzemében körülbelül 19 000 dolgozót foglalkoztat, a csúcstechnológiai piacokon erős pozíciót tart fenn, és a termékek, szolgáltatások, technológiák és know-how legszélesebb skáláját kínálja.

Az energiaszektorban a Prysmian Csoport területei a föld- és tengeralatti erőátviteli kábelek és rendszerek, a különféle iparágakban alkalmazott speciális kábelek, valamint a közepes és alacsonyfeszültségű kábelek az építőipar és az infrastruktúra-ágazat számára.

A távközlési szektoron belül a csoport a hang-, kép- és adatátviteli ágazat számára gyárt kábeleket és szerelvényeket, és az optikai szálak, optikai és rézkábelek, valamint hálózatos rendszerek teljes skáláját kínálja.

Prysmian logo

 

 

A Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft. jogelődje 1963. január 1-én a magyarországi kábelgyárak összevonásával alakult meg. Társaságunk erősáramú kábeleket, csupasz és szigetelt vezetékeket gyárt, mely termékek belföldi és külföldi értékesítésével a hazai és nemzetközi energetikai iparág kiszolgálása az elsődleges cél. Az MKM Kft. a Prysmian Csoport irányítási elveit követve a Duna Menti Régió keretein belül Ausztriával, Szlovákiával és Romániával és Csehországgal együtt tartozik közös vezetés alá. A regionális csoport irányítását budapesti központból végzik a regionális vezetők.”

Forrás: hu.prysmiangroup.com

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.