Új tag a Royal Diamond Üzleti Klubban

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újabb taggal bővült a Royal Diamond Üzleti Klub prominens szakmai közössége. 2015 márciusában, kiváló partneri együttműködésünk eredményeképp a CSOMIÉP Kft. is tagja lett  a Királyi Gyémánt Üzletemberi Körnek.

Köszöntjük új tagunkat!

 

Cégismertető

“A CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft.-t 1989-ben alapította hat állami vállalat és két magánszemély, ma a Kft. négy magyar szakmai befektető tulajdonában van. A Kft. nevéből adódóan a CSOMIÉP, mint alapító nagy építőipari vállalatra, a Beton a szakterületünk alapanyagára, míg a Melioráció az alapítás idejében a fő tevékenységi területünkre – mint a vízrendezés országos műszaki fejlesztés gesztorára – utal.
Tevékenységi körünk az időn folyamán kibővült csatornázó elemek, út- és vasútépítési elemek, mezőgazdaságban és a környezetvédelem területén használatos előregyártott vasbeton elemekkel.

CSOMIEP_logo

Első és legfontosabb célunk, a megrendelőink, vevőink legteljesebb megelégedettsége. Ezt a szigorú minőségellenőrzéssel, a megbízható termékeinkkel tudjuk folyamatosan fenntartani. Társaságunknál önálló minőségellenőrzési csoport működik független minőségellenőrzési vezetővel, akkreditációs szintnek megfelelő felszereltségű betonvizsgáló laboratóriummal.

Társaságunk ISO 9001 és ISO 14001, „NATO Beszállításra Alkalmas” minősítéssel rendelkezik, valamint az országban elsőként érte el a Minősített Kamrai Vállalkozás címet. Valamennyi termékünk ÉME engedéllyel, illetve CE minősítéssel rendelkezik, ami szakterületünkön egyedülálló. Társaságunk munkáját, termékeink minőségét a piac szereplői mellett, a szakma is elismeri. A teljesség igénye nélkül Társaságunk 2003, 2004, 2007 években elnyerte az Üzlet & Siker Minősített vállalkozása díjat, 2006-ban és 2009-ben Presztízs Díjat. Üzleti etikai díj pályázaton 2. helyezést ért el.

A cég igazgató tulajdonosa 2002-ben és 2010-ben az év vállalkozója címet kapta meg. Termékeink és termékcsaládjaink 2007, 2009, 2010 években Magyar Termék Nagydíjakat és Magyar Minőség Háza Díjakat nyertek. 2010-ben elnyerték a Magyar Növénytermesztésért I. helyezés díját is.”

Forrás: csomiep.eu

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.