2003.01.28.
Fűtés- és Hőszolgáltatási Klubnap

Immár hagyománnyá vált, hogy az ezen a területen dolgozó cégek számára minden év januárjában megrendezésre kerül a Fűtés- és Hőszolgáltatással foglalkozó konferenciánk.
Előadóinkat ezúttal is klubtagjaink javaslatai alapján választottuk ki. Így 2003 januárjában Horváth Mihály, a Főtáv Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese, Kovács Zsolt, a Debreceni Hőszolgáltató Rt. szolgáltatási igazgatója, valamint a Szolgai János, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. beruházási irodavezetője tartott nagyon színvonalas előadást a klub által szervezett szakmai fórumon.
Megismerhettük az említett cégek fejlesztési terveit, beruházásait, valamint az ezekhez kapcsolódó kivitelezési és beszállítási lehetőségeket. Immár nyolcadik éve az Isoplus Távhővezetékgyártó Kft. támogatásával tartottuk meg rendezvényünket. 2004 január végén előadóink H. Szováti Miklós, a Győri Hőszolgáltató Kft. igazgatója, Kakas Ernő, a Pécsi Távfűtő Kft. fejlesztési osztályvezetője, Tóth Illés, a Nyírtávhő Kft. műszaki vezetője lesznek. A klubnapra a Buda Mercure Hotelben kerül sor.

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.