Polgármesterek
Témakör: Polgármesterek

2001.06.18.
Kósa Lajos, Debrecen polgármestere

Így került sor 2001. június 18-án Kósa Lajos, Debrecen polgármesterének meghívására. Az előadás nagy asztaltársaság előtt zajlott, hiszen Debrecenben számos fejlesztés és beruházás folyik. Polgármester úrtól megismerhettük az éppen befejezés előtt álló városfejlesztéseket, valamint a város jövőképét. Debrecen...  Tovább »

Témakör: Polgármesterek

2001.09.24.
Toller László, Pécs város polgármestere

Szeptember 24-én Toller Lászlóval, Pécs polgár-mesterével folytattuk a meghívott polgármesterek sorát klubunkban. Toller úr beszélt a nagy múltú, 2000 éves város történetéről. A multinacionális cégek megjelenése 2000 új munkahely és mintegy 30 mrd Ft befektetését jelentette a városnak. Az előadásban kiemelte az...  Tovább »

Témakör: Polgármesterek

2002.03.18.
Kobold Tamás, Miskolc polgármestere

Hazánk második legnagyobb városának múltjáról, jelenéről és jövőjéről tartott előadást Kobold Tamás, Miskolc polgármestere. A több, mint 180 ezer lakosú nagyváros a költségvetésből 10 mrd, míg az összes önkormányzati forrásból kb. 22 mrd forinttal gazdálkodhat. Működési kiadásai elérik a 27 mrd forintot....  Tovább »

Témakör: Polgármesterek

2002.06.05.
Kósa Lajos, Debrecen polgármestere

Másodszor volt vendég klubunkban 2002. június 5-én Debrecen polgármestere. Kósa úr előadásából megismerhettük az eltelt egy évben a város életében bekövetkezett változásokat, Debrecen helyzetét, tervezett beruházásait, valamint fejlesztéseit. Polgármester úr szólt az eltelt időszak eredményeiről, mint a megújult...  Tovább »

Témakör: Polgármesterek

2003.04.28.
Kósa Lajos, Debrecen polgármestere

Immár harmadik alkalommal tartott előadást klubunkban Debrecen első embere, Kósa Lajos. Április 28-án látogatott el hozzánk, és színvonalas tájékoztatást tartott a megjelent cégvezetőknek a város helyzetéről, jelenéről és jövőjéről. A vacsoraesten debreceni cégek is képviseltették magukat. Debrecen gazdasági erejét...  Tovább »