2019.11.12. dr. Schneller Domonkos, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár

2019.11.12. dr. Schneller Domonkos, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár

Dr. Schneller Domonkos, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára tart előadást a Royal Diamond Üzleti Klub által rendezett vacsoraesten.

Az előadás témája:
Budapest és agglomerációjának fejlesztése, a közlekedés fejlesztése és a kiemelt kormányzati beruházások.

Kezdési időpont: 18.00 óra

  • Helyszín: Novotel Budapest Centrum – Zsolnay terem – Budapest, Rákóczi út 43-45.
  • Kezdés időpontja: 18.00 óra
  • Részvételi díj: 30.800 Ft + 27% Áfa / fő *

*A Klub tagjainak 25 % kedvezményt nyújtunk.
*A részvételi díj bruttó 12.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

Részvételi nyilatkozat

Cég neve

Cím

Tel / Fax

Email cím

Résztvevők neve

Adatvédelmi tájékoztató a rendezvény szervezője által, a rendezvényen készült képfelvételekről:

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a szervező Royal Diamond Üzleti Klub, mint Adatkezelő fényképfelvételeket készít, mely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője vacsoraestjei népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezővel szemben.

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy vacsoraestjeinkre történő regisztráció esetén részvételi lemondást az esemény kezdő időpontjától számított 48 órán belül nem áll módunkban elfogadni.