A klubtagságról

A klubról

 
 

A Royal Diamond Kft. elsősorban rendezvényszervező cég, mely 1992 decembere óta szervezi eseményeit. A klub nagyvállalatok, multinacionális cégek felső vezetőinek, szakmai döntéshozóinak nyújt találkozási lehetőséget a hazai gazdasági infrastruktúra területein, az energiaiparban, a közigazgatásban konferenciák, illetve üzleti reggelik, vacsorák megszervezése által. Cégünk megalakulása óta olyan fórumot hozott létre, amely elősegíti az azonos területen dolgozó vállalkozások, befektetők egymásra találását, üzleti tevékenységük, személyes találkozásaik rendszeres időben és kellemes formában történő megszervezését.   Partnerkörünk igényeinek megfelelően alakítjuk szolgáltatásaink körét, amelyek megvalósításában a legjobbra törekszünk. Ezért is nő évről-évre a klub népszerűsége.

A konferenciáinkon előadást tartó, neves gazdasági személyiségek presztízs értékűnek, a résztvevő cégvezetők és tulajdonosok pedig referenciának tekintik a klub rendezvényein való részvételt. Szakembereink évtizedes tapasztalatával követendő példát állítottunk a rendezvényszervezés területén dolgozó partner és konkurens cégeknek.

Az évek óta sikeres vállalkozásunk alapja gazdasági versenyképességünk megtartása, és folyamatos fejlesztése.   A hazai gazdasági infrastruktúra, energiaipar, áramszolgáltatás, gáz- és hőszolgáltatás, olaj- és gázipar, vegyipar és gyógyszeripar piaci szereplői, valamint az önkormányzati és állami intézmények döntéshozói évről-évre megelégedéssel veszik igénybe szolgáltatásainkat, hiszen üzleti stratégiánk megvalósításának kulcsa a szakmailag magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink piacismerete és kiterjedt üzleti kapcsolatrendszere.

Cégünk a piac kiemelkedő szereplőjeként folyamatosan azon dolgozik, hogy professzionális szolgáltatásainkat minél szélesebb üzleti kör ismerhesse meg. Több klubtagunk kifejezett kérése, hogy a cégek közötti kommunikációt az eddigi papír alapú forma helyett elektronikus úton folytassuk. Továbbá szeretnének többet megtudni egy-egy rendezvényünkről, programjainkról, valamint jobban megismerni a Royal Diamond munkáját. Ehhez pedig kiváló fórum a honlap. A Royal Diamond Kft. egyedi megoldásaival és magas szakmai színvonalával a piac kiemelkedő szereplője!

A klubtagság feltételei, szolgáltatásaink

A Royal Diamond Üzleti Klub minden héten rendez, különböző témákban egy-egy vacsoraestet. A klubtagság díja 365 napra 270.000 Ft + Áfa. A klubtagság cégre vonatkozik, de természetesen a cégtől több személy is igénybe veheti a szolgáltatásokat és kedvezményeket.

Klubtagjainkat tájékoztatjuk valamennyi programunkról. Évente pedig több alkalommal klubkirándulást is szervezünk tagjainknak. Vacsoraestjeinken a klubtagok a résztvevőkről előzetes tájékoztatást kapnak – amennyiben igénylik -, és az ülésrend kialakításánál a klubtagok kívánságát mindig előtérbe helyezzük.A klubtagság magában foglal három díjmentes vacsoraest részvételt. A továbbiakban pedig 25% kedvezmény illeti meg a klubtagot minden részvételi díjból. Konferenciáinkon a klubtagok számára díjmentes a részvétel.

Az évente megjelenő Évkönyvünkben 1/8 oldal díjmentes hirdetési felületet biztosítunk tagjaink részére, melynek értéke a nagyobb felület igénylése esetén természetesen levonódik

.