2017.11.20. Kiss-Becze Eszter stratégiai és fejlesztési főigazgató és Vidra András, MÁV Zrt. infokommunikációs és technológiai rendszerek főigazgató

A MÁV állandó vendég klubunkban, évente több alkalommal hangzik el előadás a vasúttársaság részéről. Ezúttal a stratégia, az infrastruktúra fejlesztés és az infókommunikáció kerül terítékre. Klubunkban két új előadót köszönthetünk Kiss-Becze Eszter stratégiai és fejlesztési főigazgató és Vidra András infokommunikációs és technológiai főigazgató személyében. A vacsoraest a Novotel Palace szállóban kerül megrendezésre.

Novotel Centrum VIII. ker. Rákóczi út 43-45
Kezdési időpont: 18.00 óra
Részvételi díj: 30.800 Ft + 27% Áfa / fő *

*A Klub tagjainak 25 % kedvezményt nyújtunk.
*A részvételi díj bruttó 10.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

Adatvédelmi tájékoztató a rendezvény szervezője által, a rendezvényen készült képfelvételekről

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a szervező Royal Diamond Üzleti Klub, mint Adatkezelő fényképfelvételeket készít, mely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője vacsoraestjei népszerűsítése érdekében kívánja felhasználni. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezővel szemben.