Vélemények a klubról

Hosszú ideje rendszeres résztvevője vagyok a vacsoraesteknek, mert itt a sajtónyilvánosság nélkül az előadóktól kapott válaszok és viszontválaszok  közelebb visznek az adott valós üzleti helyzet megismeréséhez, és kiértékeléséhez.

Az új tagok, és a munkahelyet változtatók kedvéért javaslom a kitűzők használatát, valamint az esemény előtt a közvetlen beszélgetésre fordítható idő meghosszabbítását frissítők felszolgálásával.

A vacsoraesti  menü lehetne változatosabb a diétás igények (vega) figyelembevételével.

 


Diamant Gábor
MOVILL Kft. üzletfejlesztési vezető

 

Magam részéről elsősorban az energiatermeléssel kapcsolatos vacsoraesteken veszek részt.

Örömmel tapasztalom, hogy ezeken a rendezvényeken az iparághoz kapcsolódó, prominens cégek vezetői és szakemberei vannak jelen.

Ennek köszönhetően nem csak egy egyirányú tájékoztatás jön létre a meghívott előadó (álltalában cégvezetői szintű képviselet) részéről, hanem egy konstruktív beszélgetés alakul ki a beszállítói és a felhasználói oldal között, amely véleményem szerint hozzájárulhat a partnerek együttműködéséhez és közös sikeréhez.

 

Gálfi Károly
Emerson  Process Management Kft.

A két és fél évtizede működő klub színvonalas előadásaival és ennek megfelelő előadóival remek hangulatú találkahelye a mérnöktársadalomnak. Fontosak a munkaidőn kívüli találkozások és kötetlen beszélgetések mindannyiunk számára.

A programokon való részvételemnek természetesen nem csak a jó hangulat és a kellemes társaság az oka, hanem az is, hogy cégünk az UVATERV Zrt. komplexitásának köszönhetően szinte az összes előadás témájában érdekelt lehet. Engem személy szerint a közúti és vasúti infrastruktúra fejlesztés, repülőtéri fejlesztések témakörei érdekelnek elsősorban. Emellett természetesen nagyon fontosak a finanszírozhatósággal és ütemezettséggel kapcsolatosan kapott információk.
Az előadók felkészültsége kifogástalan, előadásaikból rengeteg értékes információhoz jutunk, melyek jól hasznosulhatnak a különböző cégek munkájában.

Az előadásoknak is köszönhetően bizakodva nézünk az előttünk álló évek elé.
A klub elért eredményeihez gratulálok, további jó munkát kívánok.

Törő Gyula
UVATERV Zrt.

Mi a véleményed a Klubról, a vacsoraestekről? Szeretem őket, mert az utolsó olyan szakmai fórumnak tartom, ahol a résztvevők között a szakma szeretete megelőzi az egyéb érdekeket.

– Miért tartod fontosnak a Klub rendezvényein való részvételt? Mert olyan emberekkel találkozom, akik között garantáltan jól érzem magam mérnökként, őszintén beszélhetek, retorzióktól való félelem nélkül. 

– Milyen témájú rendezvényekre jársz szívesen, milyen témákat javasolsz a szervezők számára? Közlekedésépítés, ezen belül vasúti infrastruktúra fejlesztés. Amit javaslok, az intermodalitás témája, a jövő stratégiája?

– Hogyan segíti a Klub rendezvényein való részvétel a céged munkáját, ill. munkádat? Az asztaltársaságban felmerült ötletek közül, már több sikeresen realizálódott. Egymás tapasztalataiból pedig nagyon sokat tanultam.

Halmai László
V-HÍD Zrt.