Vélemények a klubról

A programok jól választottak, sok résztvevőt vonzanak hallgatónak

A Klub immáron 20 éve előadásokat szervez a közlekedés, az energetika és egyéb infrastruktúra témákban. Meghívja a szakma adott területének a vezetőjét, aki előadás tartásával beszámol a pillanatnyi helyzetről és a várható fejlődési-fejlesztési irányokról. A résztvevőknek alkalmuk van kérdezni és ez egy egyedülálló lehetőség, hiszen sokszor olyan előadók vannak jelen, akikhez személyesen nehéz „bejutni”, itt viszont első kézből van információ és lehetőség van személyes kapcsolatfelvételre is. Ezt tartom a Klub legjelentősebb vonásának. A meghívott előadók általában komoly, átfogó képet adnak, így a résztvevők naprakészek lehetnek az adott területtel kapcsolatban.

Tudomásom szerint a Klub sokáig egyedülálló volt ezen a területen. Ma már vannak más, hasonló szerveződések, rendezvények is, de a Royal Diamond-nak mindenképpen meg kell őrizni a piacvezetést és az ipar tagjai felé hangsúlyosabb bemutatkozás kell, hogy a rendezvényeken még többen jelenjenek meg.

A programok jól választottak, általában sok résztvevőt vonzanak hallgatónak. Ezt folytatni kell, tehát továbbra is az adott szakterület első számú emberét kell meghívni.

Előadóként, akkoriban a MÁV Infrastruktúra vezetőjeként igyekeztem a hallgatóság számára komplex, mindenre kiterjedő előadásokat összeállítani. Örömmel láttam a komoly érdeklődést és vettem a sok kérdést. Szerintem a többi előadó is hasonlóan vette a felkérést. Első előadásomkor éreztem, hogy ez egy egyedülálló lehetőség és mindent támogatást meg kell adni a Klubnak, hogy komoly előadókat meg tudjon hívni. Összefoglalva előadóként megtisztelőnek vettem a felkérést és örültem, hogy szép számú hallgatóság volt kíváncsi a mondandómra. Jó a helyszínválasztás is, és jó a catering is.

Hallgatóként azokon az előadásokon vettem részt, amelyek az akkori munkámhoz, tevékenységemhez a tudtak információkat, pluszokat adni. Itt mutatkozik meg az, hogy a széles előadói skálából kiválaszthatja az ember azokat, akiknek a tájékoztatójára kíváncsi. Kapcsolatteremtés szempontjából is kiváló lehetőség a Klub. Nem csak az előadóval, hanem a jelenlévő szakemberekkel.

Összefoglalva szerintem a Klub nagyon jó úton halad. A még nagyobb ismertséghez célszerű lenne a Klubról szóló ismertetőket szélesebb körben terjeszteni.

Mosóczi László

Nemcsak hasznos, hanem kellemes időtöltés is itt lenni

A klub minden évben több alkalommal a vezető iparágakat képviselő üzletembereket gyűjti össze egy informális találkozó és vacsoraest keretében. Évek óta folyamatosan magas színvonalon kínál tartalmas programokat és működik üzleti katalizátorként a jelen lévő számos cég képviselője között. Minden alkalommal kiemelt networking eseményként írom be a naptáramba, de nemcsak hasznos, hanem kellemes időtöltés is itt lenni.

Balázs Gáspár, üzletfejlesztési és értékesítési vezető, Alstom Hungária Zrt.

Mindig első kézből kapunk információt

A Klubnak a kezdetektől minden olyan rendezvényén igyekszünk részt venni, amelyek a cégünk tevékenységével összefüggő területről adnak információt. Tesszük ezt azért, mert a kollégáim
és a saját személyes tapasztalatom alapján ez egyrészt egy remek alkalom az adott terület
meghatározó cégeinek képviselőivel való találkozásra, másrészt mindig első kézből kapunk
információt a minket érdeklő üzleti lehetőségekről.
Fontosnak tartom, hogy a rendezvények helyszíne, környezete is ehhez méltó, a klubjellegből
adódóan lehetőséget teremt a közvetlen beszélgetésekre.

A sok éves saját tapasztalat alapján úgy gondolom, az előadók kiválasztása a mi
szempontunkból nagyon jó. Széles spektrumát felöleli a gazdasági élet szereplőinek. Miután
cégünk a gazdaság minden területén érdekelt, ez nagyon fontos szempont számunkra és ez is
egy ok, ami miatt ilyen régóta résztvevői vagyunk a Klub vacsraestjeinek.

Úgy gondolom nagyon hasznos, ha az üzleti élet szereplői nem csak konkrét üzleti
megbeszéléseken, versenytárgyalásokon találkoznak. Nagyon jó, ha van egy ilyen lehetőség,
ahol kötetlen formában, „lazábban” is van alkalom akár egy hosszabb beszélgetésre sőt akár
baráti eszmecserére is. A Klub ezt a szerepet is betölti, ezért ítélem hasznosnak a részvételt.

Szilágyi István, ügyvezető, WAGO Hungária Kft.

Rendezvényeik remek alkalmat kínálnak a személyes találkozásra, a kapcsolatok építésére és ápolására

Előadóként és a hallgatóság soraiban helyet foglalva is volt szerencsém részt venni vacsoraestjeiken, így két különböző nézőpontból is szemlélhettem a klub tevékenységét. Úgy vélem, rendkívül hasznos munkát végeznek, amelyet érdemes a továbbiakban is folytatni a résztvevők körének további szélesítésével és aktivitásuk fokozásával. A változatos programok, szakirányú konzultációk során kiemelkedő színvonalú, kiválóan hasznosítható ismereteket nyújtanak az üzleti szféra szereplőinek mindamellett, hogy rendezvényeik remek alkalmat kínálnak a személyes találkozásra, a kapcsolatok építésére és ápolására.

Mi a véleménye az előadók kiválasztásáról? Kit látna még szívesen előadóként a vacsoraesteken?

Jövőre való tekintettel, ha az egyes témáknál előadóként a kormányzati és/vagy hatósági szabályzó szférából is tudna a Klub előadókat biztosítani, az még tovább tudná az estek hatékonyságát növelni.

Fehér János, vezérigazgató, FGSZ Földgázszállító Zrt.

Kiváló lehetőség változatos szakmai eszmecserékre

– Mi a véleménye a Klubról, a vacsoraestekről?

A Royal Diamond Üzleti Klub vacsoraestjei kiváló lehetőséget teremtenek változatos szakmai eszmecserékre, mindezt színvonalas környezetben egy nagyon kellemes „klubhangulatban”.

– Miért tartja fontosnak a Klub rendezvényein való részvételt?

A szakma hazai és nemzetközi képviselői közösen vitathatják meg a stratégiai, szakpolitikai kérdéseket. A meghívott vendégek színvonalas előadásokkal adnak betekintést a rövid és hosszabb távú terveikbe. Mindezt hatékonyan, mivel egy több napos konferenciától eltérően itt egy néhány órás rendezvénybe sűrítve folytathatóak le lényegre törő megbeszélések az érdekeltek aktív részvétele mellett.

– Milyen témájú rendezvényekre jár szívesen, milyen témákat javasol a szervezők számára?

A Siemens Infrastruktúra és városok szektorának vezetőjeként elsősorban a közlekedés-, az infrastruktúra-, a városfejlesztés és az energetika témákat találom fontosnak. A Siemens azonban szerteágazó tevékenységének köszönhetően emellett az ipar és az egészségügy területén is meghatározó szerepet tölt be.

– Hogyan segíti a Klub rendezvényein való részvétel a tevékenységüket?

Nem csak részt veszünk a rendezvényeken, hanem jómagam és kollégáim hozzászólásokkal, kérdésekkel aktívan próbálunk hozzájárulni az érdemi viták kialakulásához.

Dr. Ludvig László, Siemens Zrt., Infrastruktúra és városok szektorvezető

A klub kiváló színvonalú helyszínt biztosít a rendezvények számára

Az MVM OVIT Zrt. a magyarországi energetikai ipar egyik meghatározó és piacvezető cége, ezért kiemelten fontos számára, hogy a Royal Diamond Business Club rendezvényein megjelenjen, megismerve ezzel az ott megszerezhető naprakész piaci információkat, hogy tevékenysége során folyamatosan beépíthesse azokat stratégiájába és üzleti terveibe.
Az utóbbi 10 évben az MVM OVIT Zrt. szélesítette portfólióját, ezért a szűken vett hálózati témájú előadásokon túl a társaság képviselői szívesen látogatják az egyéb energetikai fejlesztéseket, valamint az infrastrukturális beruházásokat bemutató előadásokat is.
A Royal Diamond Business Club vacsoraestjein a felkért előadók szakterületüket kivétel nélkül magas vezetői szinten képviselik, meghívásuk széles szakmai bázison alapszik. A választott téma köré szerveződő előadások és a vacsoraest a klubtagok számára alkalmat teremtenek a kapcsolati tőke fejlesztésére, egymás véleményének, álláspontjainak, távlati terveinek jobb megismerésére. Véleményem szerint ez a fajta találkozási lehetőség kiválóan segíti a cégek közötti kommunikációt.
Társaságunk portfólióját szem előtt tartva, szívesen látnám, ha a vacsoraestek szervezői a jövőben rohamosan fejlődő távközlési területről is kérnének fel előadókat. Ez az a terület, amelyen anyavállalatunk, az MVM Zrt. is jelentős szerepet kíván játszani a jövőben. Meglátásom szerint hasznos lenne, ha a hazai energetikai gyártási területeket (például az erőművi gépgyártást és berendezésgyártást) bemutató előadások is gyakrabban szerepelnének a programban.
A klub kiváló színvonalú helyszínt biztosít a rendezvények számára, a vacsoraesteket kellemes, jó hangulatú, oldott légkörű baráti találkozóknak éltük meg, az elmúlt 13 évben minden alkalommal. A profi szervezésért köszönet illeti a Royal Diamond Business Club minden munkatársát. Remélem, hogy az MVM OVIT Zrt. menedzsmentjének tagjai a jövőben is hasonlóan színvonalas eseményeken vehetnek majd részt.

Varga András, az MVM OVIT Zrt. vállalkozási igazgatója

Az előadók kiválasztása számomra mindig garantálja az est színvonalát

– Mi a véleménye a Klubról, a vacsoraestekről?
A Royal Diamond rendezvényeire már több mint egy évtizede járok. Az előadók kiválasztása számomra mindig garantálja az est színvonalát, hiszen a hazai ipar meghatározó vezetői kerülnek meghívásra. Emellett lehetőségem van találkozni az asztaltársaság keretén belül jelenlegi és jövőbeni üzleti partnereinkkel is.
– Miért tartja fontosnak a Klub rendezvényein való részvételt?
Információt kapok a hazai beruházásokról, tervekről. Az asztaltársaság körében sok ismerőst, üzleti partnert üdvözölhetek.
– Milyen témájú rendezvényekre jár szívesen, milyen témákat javasol a szervezők számára?
Az energetikai és infrastruktúra fejlesztési területek rendezvényeire szoktam ellátogatni. A tényleges termelő iparból szívesen látnék, hallgatnék előadókat (gyógyszer, vegy-, és autóipar). Korábban voltak közös kirándulások, gyárlátogatások, mostanában erről nem kapok hírt/információt.
– Miért tartja fontosnak a klubtagságot?
Egy üzletemberi klubhoz való tartozás komoly értékkel bír az általam vezetett vállalat megítélésére. Emellett presztízs szempontból is hasznos a Klub tagjának lenni.

Kerekes Zoltán, ügyvezető (Weidmüller Kereskedelmi Kft.)

Az előadók és az előadások nagyon érdekesek

Az előadók és az előadások nagyon érdekesek, cégünknek rendkívül hasznosak. Mindemellett az is nagyon fontos, hogy tudjuk, kik azok a cégvezetők, akik látogatóként részt vesznek a vacsoraesteken. Ezért javaslom a szervezőknek, hogy a rendezvényeket megelőzően küldjék el a résztvevői listát a regisztráltak számára.
A programokon egy-egy alkalommal lehetőségem nyílik akár négy-öt olyan személyes, partneri találkozóra, amelyeket egyébként hosszas szervezés, és időpontegyeztetések előznek meg. A rendezvények alkalmával tehát nemcsak az előadók, hanem maguk a megjelenő cégvezetők is motiválnak a részvétel tekintetében.
A klub éves előadássorozatának témáiban legalább 70 százalékában érdekeltek vagyunk. A számunkra releváns rendezvények alkalmával az előadón túl, a résztvevők többségével is jó partneri viszonyban vagyunk.

Hoffman Péter, a Hofeka Kft. cégvezetője

Rendkívül magas színvonalúak a Royal Diamond Üzleti Klub rendezvényei

Rendkívül magas színvonalúak a Royal Diamond Üzleti Klub rendezvényei, ahol kellemes és kötetlen hangulatban találkozhatnak a klubtagok, és közvetlen lehetőségük nyílik az előadókkal való kommunikációra. Itt első kézből, az illetékes vállalat-, illetve városi vezetőktől juthatok érdekes és hasznos információkhoz más vállalatvezetők társaságában.
Cégünk számára az infrastruktúra-fejlesztési témák a legérdekesebbek, olyan projektekről szeretnénk hallani, ahol hasznosnak bizonyulhatnak korszerű monitoring szolgáltatásaink.

Németh Zoltán, műszaki igazgató (SolData SAS Magyarországi Fióktelepe)

Ezek a találkozók jó alkalmat nyújtanak az üzleti kapcsolataim ápolására

Azért szeretek ide járni, mert szakmabeli kollégákkal találkozhatok. Azokon a vacsoraesteken, amelyeken részt veszek, az előadók többsége – a koromat tekintve -, egyetemi évfolyamtársam volt, ezért személyesebb is a kapcsolatom velük. Ez örömmel tölt el. A szakmai előadásokon megjelenő cégvezetők nagy részével pedig jó üzleti kapcsolatban vagyok. Ezek a találkozók jó alkalmat nyújtanak a velük való kapcsolataim ápolására, elmélyítésére. Az összejövetelek alkalmával természetesen óhatatlanul előfordul, hogy az adott témára érdeklődő vállalkozások között konkurens cégek is megjelennek. Természetesen ezen cégek vezetőivel is jó kapcsolatot ápolok. Az előadásokon elhangzottak, – ha nem is mindig konkrétumokról szólnak – jó iránymutatást adnak a jövőt tekintve. A munkám során hasznosíthatom azokat az információkat, amelyeket a Klub keretein belül megszerezhetek. A vacsoraestek témáit tekintve cégünk elsősorban az építőipari beruházásokra koncentrál, ennek fényében a szervezést, az előadók megválasztását kiválónak tartom.

Szőke Attila, ügyvezető igazgató (Vianova 87 Zrt.)

Eredeti ötletnek tartom a klub létrehozását

A Fővárosi Csatornázási Művek Rt. szinte a klub alapító tagjai közé tartozik. Igen aktívan részt vesz és részt vett a klub munkájában, a szakirányú rendezvényeken.
Eredeti ötletnek tartom a klub létrehozását, mert a cégek számára fórumot ad és kontaktus lehetőséget teremt azonos szakmai témájú kivitelezésekben, tervezésekben, műszaki beruházásokban azonos érdeklődésű embereknek meghitt és barátságos miliőben.
A jövőt illetően jó dolognak tartanám a klubéleten belül, megvalósult vagy megvalósulás alatt álló létesítmények megtekintését esetleg külföldi tapasztalatszerzés megrendezését.
Szívesen járok a klub rendezvényeire, különösen a vacsoraesteket kedvelem.

Vörös Ferenc - a Fővárosi Csatornázási Művek vezérigazgatója (1998)

Az egész alapkoncepciót jónak tartom

Az egész alapkoncepciót jónak tartom. A megcélzott kör jó. Tudom, hogy néha nehéz megtalálni, elérni az előadókat.
Nagyon hasznos dolog, hogy a potenciális megrendelőkkel olyan összejövetelen találkozhatunk, ami az egészen baráti és az egészen hivatalos között valahol középúton van és ettől a beszélgetés nyíltabb, felszabadultabb.
Ha egy kicsit népesebb az asztaltársaság nehezebben oldódik a hangulat, inkább hivatalos irányba megy a beszélgetés. A szűkebb kört jobban szeretem.
Ha a vacsorát megelőző beszélgetés hosszabb, akkor nemcsak az előadóval nyílik mód az eszmecserére hanem a résztvevőkkel is.

Zsigmondi András, a Hídépítő Rt. általános vezérigazgató-helyettese (1997)

A vacsoraestek a földön járnak

A klub előadásainak tematikája jól tájékoztat a gazdasági élet fő irányairól, az előadók az üzleti világ legjelentősebb szegmenseiből kerülnek ki. A találkozók alkalmat adnak arra, hogy az egyes ágazatok helyzetéről, a cégek stratégiájáról első kézből, közvetlen információkat szerezzünk.
Jóleső tapasztalatom az is, hogy a vacsoraestek a “földön járnak”, a rendezvény kerete elegáns, de mértéktartó, ezzel is segítve az oldott légkör, a jó hangulatú beszélgetések kialakulásának lehetőségét.

Horváth Miklós, az OVIT ZRt. vezérigazgatója

Magas színvonalú szakmai előadásokon keresztül értékes információkhoz juthatunk

Számomra nagyon fontos a hovatartozás. Mint ahogy az emberi kapcsolatok is életszerűbbek, mint bármilyen jellegű utasításos vagy írásos rendszer. S azt vallom, hogy amikor egy fehér asztalnál egymás szemébe nézve beszélünk meg valamit, az első fokon már biztos, hogy bizalmi helyzetet jelent.
Az energiaiparnak egy régi, hamarosan 120 éves hagyományőrző cége a Hofeka Kft. Amikor megvásároltam a céget, ezt a meglévő tradíciót és szakmai tapasztalatot ötvöztem a korszerű technológiával. Vállalatunk Magyarország ipari szektorában működik, és évről-évre, szállítástól-szállításig már számos alkalommal bizonyította megbízhatóságát. Minden arról szól, hogy új üzleteket szerezzünk, a régieket megtartsuk ezzel biztosítva a cég fennmaradását. Ebben is maximális segítséget nyújt ez a  klub, melynek már  12 éve tagjai vagyunk.
Magas színvonalú szakmai előadásokon keresztül értékes információkhoz juthatunk; az önkormányzatok életével szívesen megismerkedem, az erőművek szorosan kapcsolódnak a szakmámhoz, és a közlekedéssel kapcsolatos előadásokat is érdeklődéssel hallgatom. Ez a klubtagság, hogy én ide tartozom és hogy engem itt szeretettel fogadnak, számomra mindig meghatározó lesz.

Hoffman Iván, a Hofeka Kft. ügyvezető igazgatója, cégtulajdonosa

A rendezvények kiváló fórumai az együttműködő partnerek találkozásának

Napjaink követelményének megfelelni az egyre csak gyorsuló világunkban nem mindig egyszerű feladat, egyre kevesebb idő jut egy kis megállásra napi dolgok nyugodtabb megbeszélésére. Ezen utóbbi ritka lehetőséget kínálja a Royal Diamond Üzleti Klub rendezvénysorozata. A kellemes hangulatban szervezett események számomra alkalmat nyújtanak a Siemens Ipari Szektor Mobility Divízió tevékenységével, napi életével szoros kapcsolatban lévő szervezetek terveinek, elgondolásainak megismerésére. Ezen túlmenően a rendezvények kiváló fórumai az együttműködő partnerek találkozásának is. Bízom abban, hogy a szakmát is összefogó  tradíció a jövőben is még hosszú ideig folyatódni fog, esetleg még több résztvevőt fog vonzani. A példaértékű kezdeményezés fenntartásához és a klub életének szervezéséhez sok sikert és kitartást kívánok.

Aranyosy Zoltán, a Siemens Zrt. Industry ágazat vezetője

Illusztris tagság, érdekes beszélgetések

A GA Magyarország Kft ügyvezetőjeként évek óta látogatom a Royal Diamond Business Club vacsoraestjeit, amióta klubtagok lettünk több klubnapon is részt vettem.
Mind a rendezvények színvonalas megszervezése, mind az igényes környezetben történő lebonyolítás a klub színvonalát, rangját emeli. Mind az évek során immár visszatérő meghívott vendégek, mind a rendezvényeken résztvevő tagok személye számomra illusztrissá teszik a Royal Diamond Club tagságot. A rendezvények előtt mindig kíváncsian várom kik jönnek el a rendezvényre, kiknek a közvetlen szomszédságában fogom eltölteni az estét, ugyanis a meghívott vendéggel folytatott plenáris beszélgetés mellett a szűkebb asztaltársasággal folytatott beszélgetések is érdekesek és hasznosak.
A klubnapok-kirándulások a szűkebb létszám, a hosszabb társasági együttlét és a speciális szakmai programok alapján nagyon kellemes kiegészítői a rendszeres, formálisabb vacsoraesteknek.

Schachinger Tamás, a GA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

Presztízs értékűvé válik a rendezvényeken való megjelenés

A klub alapvető célja nagyon jó. Tetszik, hogy összehozza a szakmabelieket olyan alkalmakra, amikor kötetlen hangulatban tudunk eszmét cserélni adott témákban. Az előadások nagyon értékesek és érdekesek. Természetesen biztos vagyok benne, hogy nehéz feladat az építőipar valamennyi szegmensében olyan előadót találni, aki sokunk érdeklődésére tarthat számot. Nem így a metróépítésénél vagy a közlekedésnél. Azt tapasztalom, hogy az összes olyan cég képviselteti magát ezen rendezvényeken, aki érdekelt lehet az adott témában. Persze nem csak az építőipar dominál.
Az előadók felkészültek, és kezd presztízs értékűvé válni számukra, hogy a klub meghívottjai lehetnek. Szívesen is jönnek vissza minden egyes alkalommal.

Sipos Zsolt, a MAHID 2000 Rt. vállalkozási igazgatója

Közvetlenség, partneritás

Azok az előadások, amelyeket a klub keretein belül hallottam, az elmúlt évek tapasztalata alapján eredményesek és hasznosak számomra. A vacsoraestek alkalmával pedig személyes, jó kapcsolataim alakultak ki. Ezáltal közvetlenül tudok partnereimmel tárgyalni.
Az előadások változatosak, az előadók felkészültek. Egy kifogásom talán mégis van. Az előadók tájékoztatójuk során általánosságban beszélnek, konkrétumokat kevesebbet mondanak. Így csak következtetni lehet adott esetekben, hogy milyen jövő képzelhető el az adott cégnél, vállalkozásnál.
A klub munkáját hasznosnak ítélem, kedvezőek a tapasztalataim a rendezvényekkel kapcsolatban. Üzletileg profitálok abból, hogy a Royal Diamond Üzletemberi Kör tagja vagyok.

Matusek János, a Normálnyomtáv Kft. ügyvezető igazgatója

Szakmai fórum elegáns környezetben

Maga a Klub nagyon jó fórum és lehetőség arra, hogy azok találkozhassanak, akik az üzleti életben meghatározó személyiségek vagy éppen érdekeltek azonos témákban, fejlesztésekben, azonos piaci területeken.
Nagyon hasznosnak tartom a Klub létezését, és örömmel jövök vissza évente egy-egy előadást tartani. Nemcsak azért, hogy bemutassam, cégünk hogyan fejlődik, hanem azért is, mert mindig újabb kollégákkal ismerkedek meg. Számomra is rengeteg olyan lehetőséget nyújt a Klub, amelyek révén újabb és újabb partnerekkel találkozom – új üzleti kapcsolataim jönnek létre.
A rendezvények színvonala nagyon magas. Jó a hangulat, az ellátás kitűnő, a vacsoraestek elegánsak. A Klubban előadó számára is lélekemelő, hogy meghívást kapott, és részt vehet a rendezvényen. A Klub szakmai stábjának, valamint az elért eredményeikhez gratulálok! További hasznos munkát kívánok, a jövőben is szívesen teszek eleget a meghívásnak.

Valaska József, Mátrai Erőmű Rt. elnöke, erőmű igazgató

Őszinte beszélgetések a szakmáról, vita nélkül

A Klub meghívására mindig szívesen jövök előadást tartani. Ez azért is van így, mert a rendezvényeken alapjában véve egy olyan szakmai társaság van jelen, akikkel nagyon könnyű a kapcsolatteremtés. Oldott, jó légkör jellemzi az esteket, amit a klubszerű foglalkozás – a vacsora, a fehér asztalnál való kvaterkázás érzése is segít.
Nyugodtan mondhatom, hogy a rendezvényeken nem üzleti vagy egyéb érdekek által vezérelt viták, hanem őszinte beszélgetések folynak. Amely beszélgetésekből mind a hallgatóság, mind pedig magam profitálok, hiszen olyan véleményeket hallhatunk, amit máshol biztosan nem. Összességében ez a hangulati elem az, ami meghatározza a Klub legnagyobb értékét. Ha pedig ez párosul az információk egyre szélesebb körű és mélyebb áramoltatásával, akkor hasznos a Klub léte és működése.

Hatvani György, a GKM helyettes-államtitkára

Érdekfeszítő témák, előkelő rendezvények

Mint résztvevő a Klub rendezvényeit mindig nagy érdeklődéssel várom. A számomra is fontos témákban mindig preferált helyen van a vacsoraesteken való megjelenés. A klubban a tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódó és érdekfeszítő témák kerülnek napirendre, amelyekről kötetlen formában, sok szempontból megközelítve lehet véleményt cserélni. Ez azért is hasznos, mert az ember a problémákról sokszor csak szűk szakmai körben egyeztet.
Előadóként kifejezetten megtisztelő, hogy itt lehetek, hiszen a rendezvényeken olyan cégvezetők vesznek részt, akik ugyanazon a területen tevékenykednek, amin magam is. A véleményük számomra nagyon fontos, illetve én is tudok olyan információkkal szolgálni részükre, amiket ők is hasznosnak ítélhetnek.

Ányos József, a Debreceni Vízmű Rt. vezérigazgatója

Hasznos, hosszú távú együttműködés

Megtisztelő számomra, hogy a Royal Diamond Üzleti Klub tagja lehetek. Nagyon hasznosnak ítélem úgy a vacsoraesteket, mint a kiállításokat, amiket a Klub szervez. A rendezvények szakmai háttere ideális, a meghívott előadók felkészülten, az éppen aktuális beruházásokról, tervekről és az adott területen belül adódó lehetőségekről tájékoztatnak bennünket.
Mindenképpen előny a számomra, hogy olyan elfoglalt és neves üzletemberek társaságát lehet itt élvezni, akiket egyébként személyesen nehéz megközelíteni. Mivel a résztvevők – mind az előadók, mind a cégvezetők – szakmai rendezvényként tekintik a vacsoraesteket, ezért mindig fontos és hasznos információkkal készülnek fel, ezekről pedig a találkozások alkalmával tájékozódhatunk, tapasztalatokat cserélhetünk. A környezet megfelelő, kulturált, mentes a túlzott luxustól, ennek megfelelően a szolgáltatás-áraránnyal meg vagyok elégedve. Összességében cégünk a Klubbal hosszú távú együttműködést tervez.

Romhányi László, a Fabricom Electrical – PVV ügyvezető igazgatója

Új technológiák, baráti légkörben

A Klubkirándulások olyan szakmai háttérrel rendelkeznek, amelyek alkalmával olyan technológiákat ismerhet meg az ember, amiket más fórumokon nem. Például, szinte ki van zárva, hogy egy működő bányába lejusson akkor az ember – még ha cégének tevékenységéhez kapcsolódik is -, ha a napi munkáját elvégzi. Ez egy olyan lehetőség, mellyel betekintést nyerhetünk egy-egy erőmű működésébe, mindennapjaiba. Mára egészen másképp vélekedek például egy erőmű funkcióját és gazdasági lényegét illetően, mert bányalátogatáson vettem részt. Másrészről pedig olyan kellemes a légkör, hogy a velem együtt kirándulókkal közelebbi, baráti viszonyba kerülök.
A vacsoraestek alkalmával olyan lényeges információkhoz juthatok, amelyeket vagy csak nagy energiabefektetés árán vagy annak révén sem tudok megszerezni. Mind a magam, mind pedig cégem partnerei számára jutok olyan fontos információhoz, amelyek további munkánkhoz segítséget nyújthatnak.

Rozsondai Zsolt, az IPU Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

Széles, sokrétű kapcsolat

A cég igazgatójaként a Royal Diamond Klub keretén belül azokat a rendezvényeket látogatom leginkább, ahol az energiaiparról, illetve az ahhoz kapcsolódó szervezetek vezető személyiségei tartanak előadást. Az EKA 1888-ban kezdte meg működését. A Hofeka Kft. az EKA utódszervezeteként alakult meg 1988-ban. A cég az erősáramú iparban meghatározó tevékenységet folytat. Hazánkban az elsők között létrejövő erősárammal foglalkozó vállaltok egyike.
Hasznomra válnak azok az emberi kapcsolatok, amelyeket egy-egy vacsora közben vagy után tudok kialakítani. Széles és sokrétű kapcsolatrendszert teremthetek így meg.

Hoffman Iván, a Hofeka Kft. ügyvezető igazgatója

Jó stílus, közvetlen hangulat

Az egyik legrégebbi és legszerencsésebben szervezett rendezvénysorozatnak tartom a Klub működését. Ennek ellenére nem minden üzleti vacsorára vagy reggelire látogatok el, mert válogatok a témák közül. Az energetika, ami mindenekelőtt fontos a számomra, ezen belül is a távlati stratégiával és fejlesztéssel foglalkozó előadások. Nagyon szeretem például Valaska József (a Mátrai Erőmű igazgatóságának elnökének), vagy Hatvani György (a GKM energetikai helyettes államtitkárának) előadásait. A vacsoraestek jól sikerültek, közvetlen hangulatú és jó stílusúak voltak. Bakács István (az E.ON Hungária Rt. igazgatóságának tagja), aki szintén fantasztikusan jó előadó, könnyedén, lazán, nagyon hangsúlyos kérdésekről tud nyíltan beszélni.

Azért szeretem személy szerint a Klub rendezvényeit, mert nagyon sokat profitálok az elhangzott előadásokból, tekintettel arra, hogy cégünk beruházásokból él. A vacsoraestek előadóinak jelentős része adott szakterületén a fejlesztések és beruházások jegyében tartja meg beszámolóját. Ezekről a beruházásokról pedig jó idejekorán tudni, hogy rákészülhessünk, adott esetben kapcsolatokat építsünk ki. Tehát mindent összegezve, mi kimondottan profitálunk a Klub által szervezett előadásokból.

A klubkirándulások is közel állnak a szívemhez, de sajnos nem mindig tudok részt venni rajtuk.

Vavrik Antal, az Erbe-Energetika Mérnökiroda ügyvezető igazgatója

Hasznos megoldás, naprakész információk

A vacsoraesteken nem új kapcsolatokra tesz szert a látogató, hanem a régieket tudja ápolni. Egyre gyorsabb megoldásokat követel az élet, ezért egyre kevesebb idő jut az emberi kapcsolatokra. A Royal Diamond rendezvényein sok ismerős kollégával találkozhatok, akikkel egyfajta laza, oldott légkörben lehet a szakmáról beszélgetni.
Az előadások nagy része érdekes, de sok olyan vacsoraest kerül megrendezésre, amelyből semmi újat nem tudhatunk meg. Ennek ellenére kiváló lehetőség, illetve alkalom nyílik arra, hogy a meghívott előadóktól halljunk összefoglalva olyan információkat, amelyeket máskülönben csak részletekben tudhatunk meg.
A vacsoraestekre látogatók a szakmának azon része, akik ténylegesen számítanak, naprakészek és első kézből szeretnének információkat kapni.
A programok, amelyek cégünk tevékenységéből adódóan érdekesek lehetnek számunkra, az év folyamán megrendezésre kerülnek. Ezeken túl szívesen látnék olyan minisztériumi szakembereket előadóként, akik a felhasználható uniós forrásokról tartanának bővebb tájékoztatót.

Sidó Szabolcs, a COLAS Hungária Rt. ügyvezető igazgatója

A klub rendezvényei a jövőbe kalauzolnak

A klub minden olyan elképzelésünket megvalósította, amit elvártunk. Hiszen tagságunk célja is az, hogy olyan üzleti ismeretségeket köthessünk a klub rendezvényein, amiket a mindennapi munka mellett eddig nem tudtunk megvalósítani. Olyan üzletemberekkel, illetve közéleti személyiségekkel találkozhattunk a vacsoraestek alkalmával, akik más fórumokon eddig számunkra elérhetetlenek voltak.
Ezek a rendezvények kapcsolati tőkét generálnak, amit forintosítani még nem igazán lehet. De a programok alkalmával olyan lehetőségeket tudtunk kiépíteni, amelyek a jövőben realizálódni fognak, ebben biztosak vagyunk.
Cégünk üzleti filozófiájában is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy céljaink elérése érdekében minél több és nagyobb szegmenst ismerjünk meg a felhasználói körből. Ez főként a mindennapi konkurenciaharcból is adódik. A klub erre ad kiváló alkalmat. Hiszen csak így nyílik lehetőség az ország „belső”, vállalkozói életét megismerni.
Olyan cégekkel és előadókkal találkoztam eddig a vacsoraesteken, akik nagyon sok új és hasznos információval láttak el. Illetve megismerhettem azokat a jövőbe mutató irányvonalakat is, amerre a szakma tovább halad.

Gergely Csaba, a VLG Cégcsoport kommunikációs vezetője

Frekventált rendezvények, komoly szakmai felkészültség

A klub rendezvényeiből az energetikai témájú vacsoraesteket szoktam figyelemmel kísérni. Nagy megtiszteltetés, hogy számos alkalommal meghívtak már a klubba előadást tartani, melyek számomra mindig rangos eseménynek számítanak. Elsősorban azért, mert a vacsoraesteken résztvevő cégvezetők komoly szakmai háttérrel rendelkeznek. A klub előnye továbbá, hogy ilyen frekventált és nagy létszámú összejövetelek nincsenek más fórumokon.
Előadásaimban törekszem arra, hogy a vacsoraesteken megjelent cégvezetők a Budapesti Erőmű projektjeiről, stratégiai célkitűzéseiről naprakész információkat kapjanak. Tapasztalatom alapján a résztvevők érdeklődése folyamatos, hiszen az előadások alkalmával mindig komoly és lényegre törő kérdéseket tesznek fel nekem. Ami még szimpatikus számomra, a klub rendezvényeinek közvetlensége. Előadásaim után mindig komoly szakmai beszélgetés alakul ki, amelyben a résztvevők bátran és aktívan kérdeznek.
Az összejövetelek alkalmával nem csak arra van módom, hogy az általam ismert szakma képviselőivel a folyamatos kapcsolatot fenntartsam, hanem új szakmabeliekkel is találkozhatok. Ez azért is jelent előnyt a számomra, mert a rendezvényeket követően az újonnan megismert kollégák felveszik velem a kapcsolatot, ezáltal bővül cégem ismertsége, partnerköre. Ennek eredményeképp az évek folyamán már többször volt alkalmam a klub által megismert különböző cégeknek fölajánlani egy-egy pályázatunkon való részvételt, amelyet sikeresen el is nyertek.
Résztvevőként úgy gondolom, a vacsoraestek témái komolyak és a teljesség igényével válogatottak. Biztos vagyok abban, hogy a számomra érdekes előadásokon mindig hallhatok új információkat, bővíthetem ismereteimet. Az előadók felkészültek, az előadások színvonala kiváló.

Rudolf Viktor, A Budapesti Erőmű Rt. igazgatója, főmérnöke

A lehetőség az ölünkbe hull

Immár hat éve ismerem a klubot és járok rendezvényeire a Fabricom-Electrical PVV Kft. képviseletében. A klub rendezvényeinek sorában folyamatosan vannak olyan témák, amelyek mind cégem, mind pedig személyes érdeklődésemre is számot tartanak.
A klub rendezvényein való részvétel lehetőséget biztosít arra, hogy a meghívott előadókkal kötetlenebb formában eszmét tudjunk cserélni. A klubtagság kiváló alkalmat nyújt arra is, hogy már meglévő partnereinkkel szorosabbá tegyük, illetve aktualizáljuk kapcsolatunkat, és leendő partnereinknek személyesen is bemutatkozhassunk. Ezzel időt és energiát is megtakarítok, hiszen olyan szakmabeliekkel találkozhatok a rendezvényeken, akik egyébként is érdeklődésem központjában vannak.
Nagyon szimpatikus számomra a klub közvetlen légköre, a kellemes hangulat és a szervezők profizmusa.
Előadóként olyan közéleti személyiségek, ismert cégvezetők jelennek meg, akik területükön kiemelkedően tevékenykednek, akikkel öröm véleményt cserélni. A lehetőség, hogy velük találkozhasson, beszélgethessen az ember, a klub által az “ölünkbe hull”.

Fekete Zoltán, a Fabricom Electrical – PVV Kft. marketing igazgatója

Sok és hasznos információ minden rendezvényen

Nagyon elégedett vagyok a klub működésével. Örülök, hogy a meghívott cégvezetők nagy számban jelennek meg minden rendezvényen, amelyen cégünk is részt vesz.
Azért is járok szívesen, mert itt nemcsak ismerős emberekkel, hanem az adott témában meghatározó szakmabeliekkel találkozhatok, eszmét tudunk cserélni.
A rendezvényre látogató cégvezetők sok és hasznos információt tudhatnak meg a meghívott előadóktól. Kiváló lehetőség továbbá, hogy az előadások alkalmával a számunkra fontos dolgokról is bátran lehet kérdéseket feltenni. Ezáltal megtudhatunk olyan háttér-információkat, amelyeket más fórumokon nem.
Klubtagként külön öröm számomra, hogy a Royal Diamond valamennyi rendezvényén oldott a hangulat, családias a légkör. A meghívott cégvezetők, közéleti személyiségek előadásai pedig lefedik azokat a témákat, amelyekben érdekeltek vagyunk, vagy a jövőben számot tarthatnak érdeklődésünkre.

Lipót Attila, a Hídtechnika Kft. ügyvezető igazgatója

A klub rendezvényei unicumnak számítanak

Cégünk szinte a klub alapításától kezdve tag. A Royal Diamond által életre keltett rendezvények hazánkban unicumnak számítanak, más nem szervez ilyen jellegű összejöveteleket.
Szerte a világon számos olyan ország van, ahol a hasonló üzleti kluboknak már saját székházuk van. Ezek a klubok már nem csak egyszerű találkozási lehetőséget biztosítanak. Adott esetben tárgyalási helyszínként, vagy egy-egy üzleti ebéd, vacsora elfogyasztására is alkalmasak lehetnek.
Azért is tetszik a klub, mert itt olyan szakmabeliekkel találkozhatok, akikkel már régóta tartom a kapcsolatot, ezáltal alkalmat adva a személyes beszélgetésekre. Másrészt pedig megismerhetek olyan új, leendő kollégákat, akik a jövőben partnereink lehetnek.
A klub igazán személyes, a rendezvények jó hangulatban telnek el, a szakmai kínálattal elégedett vagyok, ezúton is gratulálok a szervezőknek!

Zsigmondi András, a Hídépítő Rt. vezérigazgató-helyettese

Színvonalas előadások és kellemes környezet jellemzi a vacsoraesteket

Több mint egy évtizede veszek részt a klub rendezvényein. Elsősorban az energetikai, energiatermelési és energia elosztási témákat követem.
Színvonalas előadások és kellemes környezet jellemzi a vacsoraesteket. Az előadások által első kézből nyújtott információk, a kérdések feltételére adott lehetőség az előadókkal folytatható személyes konzultáció mind-mind nagyon fontosak számomra. A résztvevőkkel – akik sokan partnereink – folytatott beszélgetések is hasznos elemei a rendezvényeknek. A klub tematikusan jól összefogja az egyes szakterületeken működő vállalatokat és azok vezető szakembereit.

Eke István, Alstom Hungária Zrt., értékesítési igazgató

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *